Σταθμοί Ενοικίασης

Σταθμοί Ενοικίασης

H εταιρία Premium Rent a Car προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πολυτελων αυτοκινήτων προς ενοικίαση η προς διάθεση με οδηγό στην Μυκονο… και όχι μόνο! Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς να διακυβέβουμε τις υπηρεσίες μας σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως στα πιο κοσμικά ελληνικά νησιά (Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Ζάκυνθο & Ρόδο) είτε στη Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική! 

 

Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων και έμπειρο προσωπικό στοχεύουμε στο να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα όσον αναφορά τις πολυτελείς ενοικιάσεις και ιδιωτικές μεταφορές με οδηγό! 

 

Διαθέτουμε πολυτελή αυτοκίνητα προς ενοικίαση όπως πολυτελείς λιμουζίνες (Mercedes E-Class & Mercedes S-Class), πολυτελή SUV (Porsche Cayenne, Range Rover & Mercedes GLE) καθώς και πολυτελή Μινιβαν όπως το Mercedes V-Class & Mercedes Vito Tourer.

 

Ενοικιάστε πολυτελή αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα με οδηγό στην Μύκονο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Ελούντα και απολαύστε τα προνόμια και τις ανέσεις των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα! 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και απολαύστε προνομιακές τιμές σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα! 

 

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε! 


Ξενοδοχειο στη Μυκονος

Ζητηστε τωρα να σας παραδώσουμε το πολυτελες αυτοκινητου που ενοικιασατε απο την εταιρεια μας στο ξενοδοχειο σας στη Μυκονο. Ο οδηγος μας θα ειναι εκει στην ωρα του για να σας δωσει τις καλυτερε υπηρεσιες μας

Πληροφορίες

Αεροδρομιο Μυκονου

Με την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Μυκονου, οι επαγγελματίες, ευγενικοί και διακριτικοί οδηγοί σας περιμένουν να κρατάτε μια ταμπελα με το όνομά σας πάνω σε αυτό, θα σας εξυπηρετήσουμε με τις αποσκευές σας και να σας συνοδεύσουμε στο όχημά σας όπου θα σας περιμένουν αναψυκτικά και νερο μετά την πτήση σας.

Πληροφορίες

Concierge Services Mykonos

Πληροφορίες