Αυτοκινήτα Πολυτελείας Κρητη

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας & Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων με οδηγο στην Κρήτη!

 

Η εταιρεία Premium Rent a Car ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων και πολυτελών ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Κρήτη! Προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονταν πάντα στις απαιτήσεις σας!

 

Έχοντας ένα τολμηρό υπόβαθρο των περιουσιακών στοιχείων και του προσωπικού των οχημάτων και μέσω μιας συνεχούς βελτίωσης του οχήματος όσον αφορά την ημερομηνία του μοντέλου, φιλοδοξούμε να γίνουμε νούμερο ένα σε αυτή την εξειδικευμένη αγορά. Έχοντας συνεργαστεί με το Δημόσιο Τομέα, τις Πρεσβείες, το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας και πολλά άλλα, είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες και την ποιότητα μας, καθώς αποδείξαμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και επαγγελματίες συνεργάτες.

 

Η διαφάνεια, η ακεραιότητα και η διακριτικότητα είναι η επιχειρηματική μας φιλοσοφία. Έτσι, οι υπηρεσίες μας με αυτοκίνητα με οδηγό στην Αθήνα είναι η καλύτερη λύση. Οι μεταφορές V.I.P, οι ιδιωτικές μεταφορές και τα αυτοκίνητα με οδηγό είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημά μας. Με ή χωρίς οδηγό παρέχουμε πολυτελή μεταφορά στην Κρήτη (Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Λιμάνι Ηρακλείου, Ελούντα, Ξενοδοχείο στην Κρήτη) από μια μεγάλη γκάμα οχημάτων. Ρίξτε μια ματιά στα μινιβαν μας και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

 

    Mercedes S-Class 2018 με ιδιωτικό οδηγό στην Κρήτη
    Mercedes E-Class με ιδιωτικό οδηγό στην Κρήτη
    Mercedes V-Class με ιδιωτικό οδηγό στην Κρήτη
    Mercedes Vito Tourer με ιδιωτικό οδηγό στην Κρήτη

 

Ενοικιάστε ένα πολυτελές αυτοκίνητο στην Κρήτη, πολυτελές SUV - πολυτελές μετατρέψιμο αυτοκίνητο ή ζητήστε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αυτοκίνητο και κάντε μια εκπληκτική εμφάνιση.

 

Ο σταθμός εξυπηρέτησης μας στην Κρήτη μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τις πιο ειδικές απαιτήσεις. Μίσθωση πολυτελούς αυτοκινήτου στην Κρήτη και ταξίδι σε αυτό το πανέμορφο νησί μόνο ή μπορείτε να ζητήσετε τις υπηρεσίες διάθεσης και να χαλαρώσετε με το αξιόπιστο στόλο μας.

 

    Mercedes C-Class Μετατρέψιμο
    Porsche Carrera 991
    Porsche Cayenne S
    Land Rover Range Rover
    Mercedes GLE

 
E-mail επικοινωνίας: info@premiumrentacar.gr

Τηλ .: +30 210 9956 086

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ιωάννης Τσώρος